Aparte vacaturebank schade en lease

De landelijk opererende banenportal Automotive Vacaturebank is uitgebreid met twee nichekanalen, voor een specifieke doelgroep: Autoschadevacaturebank.nl en Autoleasevacaturebank.nl.

Directeur Peter Seijkens zegt met zijn recente initiatief te anticiperen op de steeds krapper wordende arbeidsmarkt. “Met deze nieuwe sites communiceren we nog directer met de doelgroep. Vraag en aanbod kunnen elkaar heel laagdrempelig ontmoeten op deze nieuwe podia.”

De specifieke vacatures voor de schade– en leasesector worden automatisch – en zonder meerkosten – (‘one price fits all’) doorgeplaatst vanuit de algemene Automotive Vacaturebank. Die is in Nederland de grootste HRM-ontmoetingsplaats voor professionals in de autobranche: ruim vijftigduizend unieke bezoekers per maand en een database met ruim veertigduizend cv’s van ingeschreven kandidaten. De marktleider is overigens sinds vorig jaar ook actief in België, waar het virtuele vacatureplatform opereert onder de naam Mobilityjobs.nl.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *