ASN Govers gestart in Roosendaal

De franchiseketen Autoschade Service Nederland heeft er sinds 1 augustus 2011 een vestiging bij. ASN Autoschade Service Govers Roosendaal vormt een belangrijke steunpilaar voor de landelijke groep in West-Brabant en heeft acht mensen fulltime in dienst.

Govers heeft verdere uitbreidingsplannen en wil een extra locatie betrekken elders in de regio. ASN Govers wordt tevens Quick Repair-vestiging. Dit concept richt zich op kleine schades en is tevens onderdeel van de ASN Groep.

De voorsprong van ASN Groep op het terrein van de gestuurde schade heeft een rol gespeeld bij de aansluiting bij ASN door Govers. “De grote leasemaatschappijen en verzekeraars vragen tegenwoordig om een landelijke dekking door één partij, afhandeling via één contactpersoon, afrekening via één factuur. Geen rompslomp dus, maar logistieke efficiency en uiteraard ook schaalvoordelen. Op dat punt kunnen eigenlijk alleen landelijke organisaties een vuist maken”, aldus een woordvoerder.

De basis voor het bedrijf werd in 1990 gelegd door Eric Govers. Op de werkvloer bevinden zich onder meer zes voorbewerkingsbruggen, twee richtbanken, vijf demontagebruggen en twee geschakelde cabines (waarvan één grote, geschikt voor het formaat Crafter).

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.