Audi en VW-dealer Pouw Rijssen in het nieuw

Pouw Rijssen, dealer van Audi en Volkswagen start eind deze maand met de nieuwbouw en verbouw van het huidige pand met showroom aan de Kalanderstraat 2. Er wordt ook een Pouw Volkswagen Bedrijfswagencentrum gerealiseerd.

De eerste fase omvat de nieuwbouw van de Audi-vestiging. De oplevering hiervan staat gepland voor medio 2012. Aansluitend wordt het Volkswagen-pand in zijn geheel verbouwd en gerestyled. Daarnaast wordt er een aparte hal op het terrein gerealiseerd, voor onder andere een wasstraat. De verwachting is dat de oplevering van deze fase plaatsvindt voor het einde van 2012.

Pouw is tijdens de verbouwingen normaal geopend. “Het nieuwe pand van de autodealer biedt straks voldoende ruimte voor alle aspecten die van belang zijn voor een optimale klantbenadering in het verkoop- en aftersalesproces.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *