Auto Beumer bij Elite Car

Auto Beumer in Schiedam is het nieuwste lid van Elite Car, de garageformule van Auto Distribution Benelux. Beumer bedient de regio Schiedam en Vlaardingen, is Daihatsu-specialist en heeft drie monteurs in dienst. De garage is bovendien volledig uitgerust om de zakelijke markt te bedienen en biedt daarbij een haal- en brengservice.

“Elite Car geeft ons de mogelijkheid alle merken en modellen met behoud van alle garanties te onderhouden. Op deze manier versterken we de huidige klantrelatie en verbreden wij bovendien onze diensten. Daarnaast kunnen we onze diensten ook nog eens aanbieden tegen concurrerende tarieven. Verder biedt EliteCar uitgebreide trainingsmogelijkheden voor onze monteurs, waardoor wij de kwaliteit van onze service voor klanten nog verder kunnen verhogen”, zegt Karel Beumer, eigenaar van Elite Car Beumer.

Een Elite Car-garage is merkonafhankelijk en richt zich op het segment van personenauto’s tussen de drie en acht jaar oud.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *