Auto’s leasen bij Albert Heijn

LeasePlan gaat samenwerken met Albert Heijn. Bij 35 XL filialen kunnen private leasecontracten worden afgesloten voor de Hyundai i10 en i20. Met deze actie wil de leasemaatschappij private lease onder de aandacht brengen bij een zo breed mogelijk publiek.

Volgens de leasemaatschappij zijn consumenten best bereid over te stappen naar private lease als de maandelijkse kosten duidelijk en laag zijn. “Private lease stelt huishoudens in staat om een nieuwe en betrouwbare eerste of tweede auto te rijden tegen lagere kosten dan bij het gebruik van een zelf aangeschafte auto. Vooral kleine, betaalbare auto’s zijn erg gewild”, aldus Martijn Versteegen, woordvoerder van LeasePlan Nederland.

Groot bereik

Voor LeasePlan is de samenwerking met Nederlands grootste supermarktketen een logisch vervolg op de succesvolle actie met Media Markt eerder dit jaar. “We zijn op zoek gegaan naar de meest succesvolle  retailer met een groot bereik. De combinatie met een toonaangevend internationaal  automerk als Hyundai en de meer dan vijftig jaar ervaring van LeasePlan, maakt de samenwerking erg krachtig. Als marktleider in autoleasing maken we hiermee het gebruik van een nieuwe auto voor een breed publiek toegankelijk en geven we invulling aan ons motto: iedereen kan leasen”, aldus Martijn Versteegen. De actie is van beperkte duur: van 27 april tot en met drie mei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.