Autobedrijven bundelen krachten

Inkoopcombinatie Techno Benelux heeft onlangs 30 autobedrijven kunnen toevoegen en is daarmee in Nederland de grens van 500 gepasseerd. Volgens Techno Benelux is de kracht van het collectief in moeilijke tijden doorslaggevend voor de keuze.

Rudi Keppels, directeur van Techno Benelux: “De gebundelde inkoopkracht zorgt ervoor dat wij onze leden inkooptarieven voor bijvoorbeeld verbruiksartikelen, banden, afvalmanagement, dienstverlening, olie, onderdelen, bedrijfskleding en equipement kunnen bieden die ze zelfstandig nooit bij leveranciers kunnen bedingen. Techno Benelux steunt op de kracht van het collectief en het directe voordeel van die inkoopkracht zien de aangesloten autobedrijven direct terug op hun balans.”

Keuzemogelijkheid

Recent heeft Techno Benelux de keuzemogelijkheid voor haar leden verder uitgebreid door naast het standaard abonnement ook een ‘Premium’ vorm aan te bieden. Bedrijven die voor dit nieuwe ‘Premium’ concept kiezen doen ook mee aan speciale inkoopprojecten.

“Daarbij geven ze een commitment af voor een bepaalde afname bij geselecteerde leveranciers in de vorm van bindende afspraken, waar vervolgens een aantrekkelijke premiumbonus tegenover staat,” licht Keppels toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *