Autoglaz krijgt a-rating van Glasgarant

Zeven vestigingen van Autoglaz hebben een hoge rating ontvangen van Glasgarant. Autoglaz De Veluwe in Elburg kreeg zelfs de a-rating. Het doel van Autoglaz is om op korte termijn bij alle vestigingen een hoge rating te noteren.

Autoglaz De Veluwe is de eerste vestiging van de merkonafhankelijke ruitformule die de a-rating ontving. Hiermee behoort de vestiging tot de top tien van de ruitschadeherstelbedrijven in heel Nederland. Engelbert Groothuis, eigenaar van Autoglaz De Veluwe: “Deze hoge score van Glasgarant is prachtig. Ik ken diverse Autoglaz-ondernemers die goed op koers liggen, dus ik verwacht dat ik binnenkort in goed gezelschap verkeer.”

Michael Huis, directeur Autoglaz: “Kenmerkend voor alle Autoglaz-ondernemers zijn vakmanschap, servicegerichtheid en snelheid. Daarnaast bieden wij transparantie. De waardering van Glasgarant is een bevestiging dat we met deze strategie tegemoet komen aan de behoefte in de markt.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *