Autoglaz ook in Dedemsvaart

Harry Ekkel van Autoschadebedrijf Ekkel en Maxim Bakker, franchise manager van Autoglaz Nederland, hebben begin juni een franchisecontract getekend. Op 18 juni is de ervaren schadehersteller gestart als Autoglaz Dedemsvaart. Autoglaz Coevorden zal met deze nieuwe vestiging worden samengevoegd.

Ekkel: “Ik wilde nieuwe mogelijkheden aanboren om mijn activiteiten te verbreden en toch dicht bij mijn huidige specialiteiten blijven. Daarom heb ik gekozen voor Autoglaz. Deze formule past bij mijn huidige ondernemerschap.” Dit is inmiddels de achttiende vestiging binnen het netwerk van de ruithersteller.

De nieuwe franchisenemer is 35 jaar schadehersteller en daarvan 29 jaar zelfstandig ondernemer met dertien man personeel. “Zelfstandig ondernemerschap zit hem dan ook in het bloed. Dat hij nu ook autoruitherstel gaat doen laat zien dat hij ambitieus is. In de toekomst wil Harry ook industrieel spuitwerk, airco service en professioneel autopoetsen gaan opstarten”, aldus Maxim Bakker van Autoglaz.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *