Autoglaz opent dertiende vestiging

Nadat op dinsdag 1 november de twaalfde vestiging van Autoglaz is geopend in Tiel, volgt 11 november alweer nummer dertien. Ondernemer Adrie van Erp in Nijmegen is hiervoor verantwoordelijk. Eerder dit jaar opende hij al in ’s Hertogenbosch en Utrecht. Volgende maand opent Van Erp zijn vierde vestiging in Oss.

Autoglaz Nijmegen is gevestigd op industrieterrein Kerkenbos in Nijmegen en is gespecialiseerd in het inbouwen van ruiten in dichte bedrijfswagens. Het vervangen van vrachtwagenruiten en busruiten behoort ook tot de standaard service.

Michiel Meijer, manager Autoglaz Nederland: “Samen met gedreven ondernemers zoals Adrie van Erp bieden wij de markt een alternatief voor de bestaande aanbieders. We openen voor het eind van het jaar nog zeker drie vestigingen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.