Autoglaz Oss nummer vijftien

Autoglaz Oss heeft dinsdag 13 december haar deuren geopend op ’t Kolkske 8 in Ravenstein en is daarmee de vijftiende vestiging van het concept in Nederland. De ondernemer achter deze vestiging is Adrie van Erp. Hij heeft al Autoglaz-bedrijven in ’s Hertogenbosch, Utrecht en Nijmegen.

Autoglaz Oss bedient de ruitmarkt voor vrachtwagens en tractoren tot personenwagens en stadsbussen. Van Erp laat weten dat hij voor het concept heeft gekozen, omdat de prijsstrategie van Autoglaz zorgt voor dalende prijzen van de meeste vervangingen.

Michiel Meijer, manager Autoglaz Nederland: “Onze ambitie is om de groei van dit jaar ook minimaal in hetzelfde tempo door te zetten in 2012. Het streven is dus om meer dan dertien nieuwe vestigingen aan te gaan sluiten.” Om onder meer deze groei kracht bij te zetten is Maxim Bakker sinds 1 december aangetrokken als nieuwe franchisemanager.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.