Autoleaseprijzen nagenoeg gelijk

De gemiddelde online leaseprijzen van de belangrijkste Nederlandse leasemaatschappijen zijn sterk naar elkaar toegetrokken. Leaseplan Direct heeft nog steeds de goedkoopste gemiddelde leaseprijs. Dit blijkt uit een analyse van Leasetrader.

Wilbert Philippo, directeur Leasetrader: “Begin 2013 werd Directlease overgenomen door van Mossel Groep. Zij waren in vergelijking met andere online leasemaatschappijen altijd de duurste. De afgelopen twee maanden zijn ze sterk concurrerend geworden in prijs. Dit past ook bij de radiocampagne waarin ze aangeven de goedkoopste te zijn. Ook is zichtbaar uit de prijsvergelijking dat de leasemaatschappijen meer dan ooit naar elkaar kijken en op elkaar reageren. Een voorbeeld is Toplease en Justlease. Het onderscheidend vermogen op leaseprijzen lijkt verdwenen. De leasemaatschappijen moeten op zoek naar andere methodes om bij de klant als beste uit de bus te komen.”

Leasetrader is een onafhankelijk autolease internetportal waar leasemaatschappijen hun acties en occasionleasecontracten aanbieden. Dagelijks bezoeken circa 2000 leaserijders en MKB-ers de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.