Autorijden met een abonnement

Auto.nl lanceert autorijden met een abonnement. Voor een vast laag maandbedrag staat een rijk uitgeruste auto voor het huis. Zonder aanbetaling, zonder borg en zonder onverwachte kosten.

 

Het Auto.nl-abonnement kan worden gezien als een variant op het abonnement op een smartphone, internet thuis, Spotify of Netflix. De consument zoekt  auto’s uit het assortiment uit en Auto.nl zorgt voor de rest.

De markt verandert en consumenten vragen meer en meer om all-in producten. Auto.nl speelt hier naadloos op in met een auto-abonnement. Vanaf vandaag kan iedereen voor een vast laag maandbedrag zonder gedoe tegen de beste condities autorijden. Het enige dat je betaalt, is de benzine.

Zaken als onderhoud, banden, all-risk én ongevallen inzittenden verzekering, pechhulp wegenbelasting en vervangend vervoer bij diefstal, langdurige reparatie of onderhoud zijn gewoon inclusief.

36.000 vrije kilometers

Het abonnement heeft nóg twee bijzondere voordelen. Ten eerste worden de verreden kilometers niet per maand bijgehouden, maar pas aan het einde van het contract genoteerd. Fijn als je bijvoorbeeld met je auto op vakantie gaat. Of een maand veel kilometers moet maken. Bij een 2-jarig abonnement krijg je een tegoed van 24.000 vrije kilometers, bij een 3-jarig abonnement zelfs 36.000. En ten tweede begrijpt Auto.nl dat een abonnement een heel stuk beter voelt, als je er ook vanaf kunt. Daarom kan de abonnementhouder zijn abonnement zonder boete overdragen aan bijvoorbeeld een ander.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.