Autowereld.nl over 150.000 occasions

Autowereld.nl heeft haar aanbod zien groeien naar meer dan 150.000 occasions en is daarmee één van de vier grootste occasionportalen van ons land. Maandelijks bedient de website ruim 900.000 bezoekers.

“De combinatie van gratis occasionadvertenties voor autobedrijven en particulieren, met een snelle en overzichtelijke site verklaart ons succes”, aldus Peter Langenkamp, directeur Autowereld. “In nog geen anderhalf jaar sloten ruim 5.000 autobedrijven zich bij ons aan. Iets wat geen enkele andere portal zo snel bereikt heeft.”

Onlangs plaatste Peugeot Nederland in overeenkomst met Autowereld.nl haar totale occasionaanbod van Nederlandse Peugeot-dealers op de portal, die naar eigen zeggen met diverse andere merken in gesprek is om een soortgelijke samenwerking aan te gaan. Eind 2011 wil Autowereld.nl zowel in bereik als aanbod tot de top drie van Nederlandse occasionportalen behoren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *