Stern Groep heeft zijn laatste zeven tankstations verhuurd, dan wel verkocht. Het bedrijf heeft de exploitatie ervan nooit als een strategisch bedrijfsonderdeel gezien. Door overnames van autobedrijven is Stern in het bezit gekomen van in totaal 25 stations.

Aan Auto Maas zijn sinds vandaag zes tankstations langlopend verhuurd. Het betreft de stations te Gorinchem, Sliedrecht, Hilversum, Zaandam, Capelle a/d IJssel en Heeze. Auto Maas heeft al eerder van Stern een tankstation in Boxtel overgenomen. Al het betrokken personeel is meegegaan naar de nieuwe eigenaar. Auto Maas is een onafhankelijk exploitatiebedrijf met dertien tankstations verspreid over Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland.

De exploitatie van het tankstation in Wormerveer is sinds 1 april overgedragen aan een door Shell geselecteerde partij. Het personeel is ook overgestapt. Het onroerend goed is per 31 december 2010 verkocht aan Shell.

Nu het programma van overdracht van de tankstations is afgerond, zal Stern Energy juridisch worden gefuseerd met Stern Beheer. De langlopend verhuurde tankstations worden voortaan beschouwd als onderdeel van de vastgoed portefeuille van Stern Groep.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties