BCA verkoopt 20.000 auto’s

In Barneveld werd gisteren bij BCA Autoveiling de 20.000ste auto geveild. Het absolute verkooprecord van 20.083 auto’s zal nog dit jaar worden overtroffen, aangezien BCA op 27 december nog een megaveiling organiseert.

Iede Aukema, algemeen directeur bij BCA Autoveiling: “De combinatie van veilen via internet en fysiek veilen maakt dat wij zo sterk groeien. Ons veelzijdige aanbod trekt veel potentiële kopers, vandaar ook dat we het aantal klanten de afgelopen tijd fors zien groeien. Natuurlijk heeft de autobranche op dit moment het economische klimaat niet mee, daarom zijn onze autoveilingen een manier om verkopers en zowel particuliere als zakelijke kopers bij elkaar te brengen.”

Tijdens de komende megaveiling worden op één dag 450 auto’s aangeboden, afkomstig van leasemaatschappijen. “Ook in dit geval gaat het om dealer onderhouden auto’s met relatief lage kilometerstanden en een complete uitrusting”, legt Menno Hendriks van BCA uit. Hij is daar marketing- en communicatiecoördinator.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *