Bedrijfsauto RAI terug in 2012

In 2012 wordt de Bedrijfsauto RAI weer georganiseerd. Van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 april staat Amsterdam RAI in het teken van lichte en zware bedrijfswagens, speciale voertuigen, accessoires, telematica / IT, transportoplossingen, onderdelen en componenten. De beurs vindt vanaf nu weer eens in de twee jaar plaats.

Beursmanager Joost ’t Hooft van Amsterdam RAI: “Bedrijfsauto RAI vond in 2009 geen doorgang door de verslechterde marktomstandigheden in relatie tot de financiële crisis. Inmiddels is er sprake van herstel in de branche en is de tijd weer rijp voor het nationale evenement dat alle beslissers in de bedrijfswagenbranche en fabrikanten en importeurs van speciale voertuigen en autovakmaterialen bijeen brengt en het overzicht van de totale markt laat zien.”

Er is gekozen voor een meer compacte opzet met avondopenstelling op twee van de vijf beursdagen. De beurs wordt gehouden in het Europacomplex van Amsterdam RAI, waar in totaal bijna 45.000 m2 beschikbaar is. Daarnaast vindt er een buitenexpositie plaats op het uitgebreide buitenterrein aan de voorkant van het RAI-complex. Innovatie is een belangrijk aspect van de beurs, daarom vormt Bedrijfsauto RAI het decor voor meerdere uitreikingen en awards. Aangevuld met diverse evenementen, relevante thema’s, een speciale chauffeursdag en een uitgebreid congresprogramma.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *