Beerens Groep maakt eigen niche

“Wij maken hier onze eigen occasions”, zegt Ferry Rasenberg, die voor de Belgische Beerens Groep verantwoordelijk is voor inkoop- en remarketing. “Een auto die niet met foto op internet staat, bestaat niet.”

Rasenberg probeert vooral jaren vooruit te denken zodat dan gewilde occasions nu nieuw kunnen worden ingekocht. Inzet in lease of huur zorgt voor overbrugging van de tussenliggende periode. “Je moet je eigen niche proberen te maken”, zo stelt Rasenberg in een interview in aankomend Aftersales Magazine.

De Beerens groep is immers veel meer dan een merkdealer, schadehersteller en leasemaatschappij en is actief met een ‘waaier aan activiteiten’ zodat het bedrijf niet afhankelijk is van een segment en de stabiliteit van de onderneming wordt vergroot.

Lees het volledige interview met Ferry Rasenberg en David Andries van de Belgische Beerens Groep in aankomende editie van Aftersales Magazine, die 26 augustus verschijnt.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.