Bekkers Autoschade naar Autoschade Herstel Groep

De drie schadeherstelbedrijven van Bekkers Autoschade in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond hebben op 1 februari 2012 de vlag van de Autoschade Herstel Groep gehesen. Als reden draagt eigenaar Harry Bekkers onder meer aan dat de visie van de groep naadloos aansluit bij dat van zijn bedrijf.

Bekkers: “Ook wij stellen de kwaliteit van het autoschadeherstel en de vertrouwensrelatie met de klanten centraal. Met deze stap zien wij nieuwe mogelijkhedenvoor maximalisering van het werkaanbod. De centrale contracten van de Autoschade Herstel Groep met landelijke werkaanbieders zijn voor ons aantrekkelijk. Maar ook de automatiseringsoplossing sluit uitstekend bij onze schadeherstelbedrijven aan.”

Bekkers Autoschade heeft in totaal zestig medewerkers in dienst en de bedrijven beschikken over werkplaatsen van 6.450 vierkante meter met een capaciteit van 180 doorgangen per week. In 2010 stapte Bekkers nog uit de keten van ABS, omdat hij volledig zelfstandig wilde werken. Hij komt nu dus terug op zijn besluit.

Eind vorig jaar heeft Autoschade Herstel Groep besloten de joint venture met Alwaysbemobile te beëindigen door de aandelen over te nemen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.