Bestegarage.nl nu in heel Nederland

Na de start op 1 oktober in Rotterdam is het concept Bestegarage.nl vanaf nu voor heel Nederland beschikbaar. Op de website kunnen autobezitters hun beoordeling geven per garage uit een bestand van in totaal 5.532 garages.

Volgens Steven Kop, creatief directeur van initiator Creative Koppen, maken autobezitters uit Rotterdam en omgeving al veel gebruik van Bestegarage.nl. “In korte tijd hebben bezoekers al 3.381 profielpagina’s van garages bekeken en 28 procent van hen heeft contact opgenomen met een garage”, legt Kop uit.

De initiatiefnemers van de site blijven naar nieuwe mogelijkheden zoeken om nog breder in de markt te komen staan. Kop: “We zijn met enkele grote onderdelenleveranciers in gesprek om een samenwerking op te zetten. Ook zij hebben behoefte aan onze data op hun site en andersom.”

Autobezitters vullen hun kenteken en locatie in en de website levert de beste garages voor hun auto in hun buurt, met daarbij de waardering van andere consumenten. Ook werkt de nieuwe vergelijkingssite samen met Autowereld.nl, om betrouwbare gegevens te kunnen leveren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.