BMW komt met leaseconstructie voor nul procent bijtelling

BMW Group Financial Services introduceert een slimmigheid ,waarmee zakelijke rijders profiteren van nul procent bijtelling. Via BMW Service Lease komt het leasecontract op naam te staan van de berijder en niet op naam van het bedrijf. Hierdoor betaalt de berijder geen bijtelling. Ook voor particulieren kan BMW Service Lease een alternatief zijn voor  financiering.

Deze leasevorm is gebaseerd op huur voor de lange termijn. De klant gaat een afgesproken looptijd aan en BMW zorgt voor service, onderhoud en administratie. Op de brandstofkosten na zijn alle kosten in een vast maandbedrag opgenomen: afleveringskosten, afschrijving en rente, BTW, verzekering, assurantiebelasting, houderschapsbelasting, onderhoud en reparatie, vervangen van banden, schadeherstel, internationale pechhulp en (optioneel) vervangend vervoer.

Michael Kreeft, algemeen directeur van BMW Group Financial Services: “We hebben sinds kort een Service Lease Calculator op de site. Hiermee kunnen potentiële klanten snel en eenvoudig berekenen welke BMW of Mini binnen hun budget past.”

Bijtelling voor privégebruik van een (elektrische) leaseauto staat momenteel volop in de schijnwerpers. Lees er hier meer over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *