Dienstverlener Branchepartners breidt uit

Bij de automotive dienstverlener Branchepartners zijn Ramon van Ekeren en Mark van den Eijnden onlangs in dienst getreden.

Van Ekeren stapt over van Renault Nederland, waar hij marketingmanager Aftersales was. In die functie was hij actief met diverse aftersalesconcepten en strategische projecten zoals het centraliseren van magazijnen en het creëren van schadeherstelnetwerken. Van den Eijnden was bij het RDC als productmanager onder meer verantwoordelijk voor Caremail en CRM Care. Eerder werkte hij zich bij Renault Nederland en Mercedes-Benz Nederland aan het optimaliseren van dealersystemen. Van den Eijnden is specialist op het gebied van ‘Data & Digital’. Branchepartners richt zich op het mkb en adviseert c.q. ontzorgt distributie-/franchise-/belangenverenigingen en andere samenwerkingsverbanden en individuele retailorganisaties. Foto: Mark van den Eijnden (links) en Ramon van Ekeren.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †