Breeman splitst BMW en Mini op

Automobielbedrijf Breeman gaat midden 2012 haar Rotterdamse dealervestigingen opsplitsen in aparte locaties voor BMW en Mini. De merken worden gescheiden in aparte showrooms gepresenteerd. Breeman volgt hiermee als één van de eerste BMW-dealerbedrijven in Nederland de nieuwe strategie van het moederconcern. Bovendien onthult het bedrijf dat in 2013 een nieuwe vestiging van BMW naast het Gouwe Aquaduct in Gouda geopend zal worden.

Concreet betekenen de plannen dat de verkoop van BMW in de regio Rotterdam zal plaatsvinden vanuit de Driemanssteeweg (Ring A15, afslag Rhoon) en de verkoop van Mini zal plaatsvinden vanuit de vestiging aan de Autolettestraat (A16, Van Brienenoord brug). Beide locaties zullen ingericht worden als experience centre, waar duidelijk ingespeeld wordt op merkbeleving en identiteit van de merken. De werkplaats is en blijft uitgerust voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan zowel BMW als Mini.

Autobedrijf Breeman uit Gouda pakte onlangs nog een leuke prijs. Het bedrijf is gekozen tot Beste Leerbedrijf 2011 in de jaarlijkse Innovam-verkiezing.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.