Brezan verkast in Harderwijk en Alkmaar

Brezan heeft in Harderwijk en Alkmaar twee nieuwe vestigingen gerealiseerd. Daarmee komen de oude locaties in deze plaatsen te vervallen. De voorraad automaterialen is uitgebreid en aan de lokale behoefte aangepast.

Brezan automaterialen in Harderwijk is vanaf dinsdag 3 december op de nieuwe locatie aan de Lorentzstraat 8 in een geheel vernieuwd pand gehuisvest. In het 550m² grote pand vol met automaterialen en gereedschappen zal ook een Thule shop komen.

“Wij zijn erg blij met ons verkooppunt op deze A locatie. Ook wordt ons verkoopteam uitgebreid met een ervaren collega en zetten we een extra bezorgauto in”, aldus het enthousiaste team.

Het Brezan verkooppunt in Alkmaar gaat op 18 december naar een nieuwe locatie aan de Robbenkoog 9A.

Het verkooppunt krijgt een oppervlakte van ruim 500m² begane grond en een verdiepingsvloer van 225m². De voorraad automaterialen en handgereedschappen is uitgebreid en ook hier is een Thule shop geïntegreerd in de winkel.

Met 140 verkooppunten in Nederland en België beschikt Brezan over een dekkend netwerk. De komende jaren zal dit netwerk zich verder uitbreiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *