Met de introductie van een nieuwe lijn remblokken tegen een 25 procent lagere kostprijs in de Benelux wil Kavo Parts de strijd aanbinden met de Best Buy-ontwikkeling.

 

De lijn is er niet ter vervanging van de huidige MK Kashiyama remblokken maar additioneel. “De klant kan dus kiezen”, aldus André van Leeuwen, managing director bij Kavo. “Met de nieuwe remblokkenlijn beschikt de klant beslist over een kwalitatief hoogwaardig product voor een budget prijs.”

De Kavo remblokken voldoen geheel aan de Europese standaards (ECE R90). Het grote verschil met de reeds bestaande originele Japanse remblokken van MK Kashiyama is de bruto prijsstelling die meer dan 25 procent lager is. Hiermee wil Kavo hard terugslaan tegen de Best Buy-ontwikkeling in de markt.

Volgens Stefan Opstal, sales manager Benelux bij Kavo, is de remblokkenlijn al jarenlang succesvol in de export. “Maar de tijd is nu rijp om dit ook in de Nederlandse markt te introduceren. De MK Kashiyama remblokkenlijn blijft gewoon bestaan, maar de keus is aan de klant.” De remblokken staan al in Tecdoc en Aldoc, binnenkort worden hier de bruto prijzen aan toegevoegd. Met de nieuwe remblokkenlijn is het complete Aziatische wagenpark afgedekt.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties