Busjes lenen via Valvoline

Het leenautoplan Valvoline Cars, in samenwerking met onderdelenimporteur Van Heck, krijgt een aanvulling met Valvoline Vans. Vanaf nu kunnen autobedrijven ook een eigen serviceauto leasen.

Het leenautoplan houdt in dat een autobedrijf een leenauto kan aanvragen voor een klant op het moment dat zijn auto voor reparatie in de werkplaats staat. Dit alles tegen een zelf bepaald tarief. De auto’s zijn standaard bestickerd in de Valvoline-huisstijl en krijgen de naam van het autobedrijf op de deur.

De leaseconstructie kent verder weinig handelingen en zorgt daardoor voor minder administratie. Net zoals bij Valvoline Cars het geval is, geldt ook voor Valvoline Vans dat de overeenkomst wordt gemaakt tussen het autobedrijf en leasemaatschappij Leaseplan. Voorwaarde is wel dat het autobedrijf gebruik maakt van de smeermiddelen van Valvoline.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.