Care doet weer overname

Care Carrosserie, de Belgische tak van Care Schadeservice, heeft op 31 mei de contracten met de gebroeders Govaerts getekend voor de overname van hun schadeherstelbedrijf in Malle.

Volgens Cris Loots, algemeen directeur van Care Carrosserie, viel de keuze op Carrosserie Govaerts ondermeer vanwege haar reputatie op het vlak van service: “Vanwege het streven naar landelijke dekking, speelt uiteraard ook de ligging een cruciale rol. Care België kan haar bestaande, zakelijke klanten vanuit deze nieuwe vestiging nog beter van dienst zijn en zet tegelijk een stap in de richting van de particuliere markt.”

Het Care-netwerk in België telt inmiddels veertien leden, dit is inclusief de tweede nieuwe vestiging dit jaar (Care Namur) en het Care Total loss center in Vilvoorde.

Onlangs deed Care in ons land nog een spraakmakende overname met Van Leeuwen Autoherstel, ex-lid van ABS Autoherstel. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *