Care kiest diagnoseconcept WOW

Care Schadeservice investeert de komende tijd onder meer in Würth diagnoseapparatuur, in aircoservicestations en in ICT. Ondanks dat ook Care te maken heeft met de lichtdalende trend van het schadeaanbod, staat dit grote investeringen niet in de weg.

"Veel bedrijven zijn bang om te veranderen, om te investeren in de dynamische schadeherstelmarkt. Wij investeren veel, heel veel. In opleiding, in werkplaatsapparatuur en ICT. Zo stond technisch gezien het afgelopen jaar bijvoorbeeld in het teken van kunststofherstel. Nieuwe verlijmingstechnieken, het lassen van kunststof en het krammen van kunststofdelen", aldus directeur Johan van Klinken.

De schadeherstelketen zal naast het diagnoseconcept WOW van Würth nog meer investeren. Van Klinken vervolgt: "Voor volgend jaar zijn de eerste aircoservicestations voor het nieuwe koudemiddel R1234yf in het budget opgenomen. Welk merk en welke leverancier weten we nog niet, maar dat zal begin 2011 duidelijk worden. In ieder geval gaan we voor de machines waarmee zowel R134a en R1234yf kan worden verwerkt."

Lees het uitgebreide interview met Johan van Klinken in Aftersales Magazine 10, pagina 40.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *