Care neemt Perfekta Breda over

Care Schadeservice blijft op het overnamepad en heeft afgelopen vrijdag schadebedrijf Perfekta in Breda overgenomen. Eerder gingen Van Leeuwen Autoherstel met zes vestigingen, UAS Deventer en Carrosserie Govaerts in België al de portefeuille van Care in.

De schadeformule bekijkt op dit moment of en hoe verschillende vestigingen in Breda en Den Bosch samengevoegd worden, aangezien deze op korte afstand van elkaar liggen.
Met de overname van Perfekta in Breda komt het aantal Care vestigingen op 62 in Nederland en 14 in België.

“Met de overname van Perfekta voegen we binnen twee weken tijd de negende vestiging aan ons netwerk toe. Onze grootste overname tot nu toe was de toevoeging van de acht vestigingen van Carflexs, dus ook voor ons is dit uniek. Tot nu toe loopt de overgang van de nieuwe werkplaatsen naar Care soepel, wij verwachten dan ook geen problemen met Perfekta”, aldus Johan van Klinken, algemeen directeur Care Schadeservice.

Huub Janssens, voormalig eigenaar en directeur van Perfekta: “Sinds de doorstart van het nieuwe Perfekta in juni 2009 was de onderneming uitermate succesvol. Het zeer gemotiveerde team wist met het leveren van hoge kwaliteit, gekoppeld aan een perfecte klantenbehandeling, haar klanten aan zich te binden. Elk jaar werd dan ook met een prima resultaat afgesloten. Toch waren de ontwikkelingen op de schadeherstelmarkt en de toenemende ketenvorming voor mij en mijn partner Jan van Roosmalen aanleiding om ons te bezinnen op de toekomst van het bedrijf. Om verder succesvol te kunnen zijn, zouden wij aansluiting moeten zoeken bij een bestaande keten. Deze zoektocht heeft ons in contact gebracht met Care Schadeservice.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *