Care op overnamepad

Schadeketen Care is met meerdere schadeherstelbedrijven in gesprek over overname. De onderhandelingen bevinden zich inmiddels in een vergevorderd stadium, aldus algemeen directeur Johan van Klinken. Als eerste wordt op 1 januari 2012 schadebedrijf ASK Stadskanaal overgenomen.

“Als we er met al die bedrijven uitkomen, dan zullen we meer dan tien vestigingen overnemen.” Voormalig financieel directeur Ton van Dalen speelt een belangrijke rol in de overnamegesprekken. Sinds 1 september jongstleden is hij commissaris van Care en heeft hij zich onder meer toegelegd op het zoeken van en spreken met overnamekandidaten.

Care heeft op dit moment 53 vestigingen in Nederland. Het bedrijf deed een jaar geleden haar laatste overname, destijds was dat Terberg Autoschade in IJsselstein.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.