Carglass nog in de race

Glashersteller Carglass is één van de drie genomineerden voor Het Gouden Ervaringscertificaat 2010. In totaal zijn zestien organisaties voorgedragen. De winnaar ontvangt een geldprijs van 10.000 euro. Voor plaats twee en drie is 2.500 euro beschikbaar.

Bij de lancering van de nieuwe opleiding tot autoruithersteller voor nieuwe medewerkers kreeg Carglass de vraag van zittende servicemonteurs of zij ook een mbo-diploma kunnen halen. Hierop is direct ingespeeld door hen de mogelijkheid van een Ervaringscertificaat te bieden. Inmiddels hebben 227 servicemonteurs zo’n certificaat behaald en leren door voor autoruithersteller.

Naast Carglass maakt ook Machinale Houtbewerking Bronkhorst en de Politie Limburg-Noord kans op het hoogste geldbedrag. Zij dragen volgens de organisatie allen bij aan de bekendheid en het verhogen van de kwaliteit van het Ervaringscertificaat.

De uiteindelijke winnaar wordt op dinsdag 7 december bekend gemaakt tijdens de conferentie ‘Leven Lang Leren Loont’ in het Evoluon in Eindhoven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.