Checkstar timmert door

Checkstar-partner Henk van Boven is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie van zo’n 3.500 vierkante meter. Sinds 6 oktober is het bedrijf in een nieuw pand in Emmen gevestigd. Deze werkplaats is één van de modernste van het universele garagenetwerk Checkstar tot nu toe.

De verhuisdatum viel samen met de verjaardag van oprichter Van Boven senior. Hij richtte het bedrijf op en verkocht aanvankelijk kettingzagen en tractoren. Vanaf 1971 werd dit uitgebreid met auto’s van het merk Vauxhall. In 1980 kwamen hier de merken Suzuki en Alfa Romeo bij.

Vernieuwingen

Checkstar-moeder Magneti Marelli heeft recent haar catalogusprogramma uitgebreid met 800 nieuwe referenties. Het overzicht van koelsystemen is versterkt door de intercoolers. De nieuwe catalogus biedt nu toepassingen voor alle gangbare Europese en Aziatische auto’s.

Alsof dat nog niet genoeg vernieuwing is, timmert Checkstart ook flink aan de weg in Hongarije. Een jaar na de opening van de eerste vestiging in Boedapest, zijn er dertig formulevestigingen in dit land geopend.

Om de deelnemende garagebedrijven in Nederland ook online een universele uitstraling te geven, is er ook een begin gemaakt met de online presentatie. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *