Derde vestiging voor Dabeko

Automaterialengrossier Dabeko uit Dalfsen opent eind augustus haar derde vestiging. Na Dalfsen en Drachten, krijgt nu Coevorden een filiaal. Dabeko is lid van het internationale grossiersnetwerk API-Doyen en is leverancier van onderdelen, gereedschappen, werkplaatsapparatuur en banden in Noord- en Oost-Nederland.

Directeur Anton van der Kolk: “Wij hebben al enige tijd de ambitie om ons bewerkingsgebied uit te breiden. We hebben als strategie het beleveren van een relatief groot gebied en daarom zijn we bij de keuze van de volgende vestiging niet over één nacht ijs gegaan. Coevorden wordt voor ons in eerste instantie een belangrijke uitvalsbasis voor automaterialen en gereedschappen. Daarnaast bekijken we of we met ons bandenassortiment een toegevoegde waarde aan de autobedrijven in die regio kunnen bieden.”

Collega-directeur Remco Kemerink: “Onze ambitie ligt bij vijf à zes vestigingen, een groei die we hoofdzakelijk op eigen kracht willen ontwikkelen. Maar we kijken zeker naar een interessante overnamekandidaat als er een kans voorbij komt.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1778 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.