Diagnose Centrum breidt uit

Het samenwerkingsverband Diagnose Centrum heeft twee nieuwe vestigingen aangesloten op haar netwerk, waarmee de opmars naar landelijke dekking voortgezet wordt. JdW Automotive Electronics uit Elspeet en Mobiron zijn twee gespecialiseerde bedrijven met een passie voor storingsdiagnose aan motorvoertuigen.

Jan de Weerd (JdW) is, na zijn baan als leraar autotechniek, zich gaan specialiseren in chiptuning en storingsdiagnose. Ronald van der Linden (Mobiron) heeft na zijn baan in 2001 als monteur bij een Renault-dealer de stap gewaagd naar zelfstandigheid. Kerntaak van Mobiron is expertise en ondersteuning bieden in diagnosestellen als verlengstuk van het garagebedrijf. Sinds enkele weken heeft Mobiron zich gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Jan van der Heydenstraat in Zuid Beijerland.

Diagnose Centrum behandelt aangeboden auto’s met diverse OEM- en universele testapparatuur en profileert zich als verlengstuk van de aangesloten bedrijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.