Directeur Roet stapt uit Inkoper MKB

Directeur Rogier Roet heeft besloten om uit inkooporganisatie Inkoper MKB te stappen. Hij vindt het tijd voor een nieuw avontuur. Zijn werkzaamheden worden overgenomen door Peter Duijn en Erik Karhof, die vanaf 1 juli de tweekoppige directie van Inkoper MKB zullen vormen.

Peter Duijn en Rogier Roet richtten Inkoper MKB in 2009 op. Hun doel: bedrijven geld besparen door het afsluiten van collectieve contracten voor onder meer afvalinzameling, energie en telefonie. In eerste instantie richtte het bedrijf zich voornamelijk op de autobranche, maar inmiddels realiseert Inkoper MKB besparingen voor een indrukwekkend klantenbestand dat zich uitstrekt van advocatenkantoren tot veehouders.

Roet: “Dankzij onze gezamenlijke inspanningen staat er een prachtbedrijf met zeer tevreden klanten, gemotiveerde krachten, uitstekende dienstverlening en waardevolle businesspartners als Vakgarage, AD, Benelux, RAI Vereniging SV en CarrosserieNL. We nemen nu in goede harmonie afscheid van elkaar en ik kies met een gerust hart voor een volgende levensfase. Ik zie dit als een mooie en uitdagende periode om weer nieuwe zaken of projecten op te zetten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.