Doyen tweede leverancier Group Auto

Group Auto heeft woensdagmiddag tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt Doyen aan te stellen als tweede hoofdleverancier voor onderdelen naast Kühne. Met deze ‘strategische samenwerking’, zoals het omschreven werd, beoogt Group Auto haar grossiers sneller en efficiënter van onderdelen te voorzien.

Om dit te bereiken zal Doyen vanuit drie centra gaan beleveren. Het zuiden krijgt beleverd vanuit het Belgische Seneffe, terwijl Den Bosch het midden en het westen van Nederland bedient. Het noorden tenslotte zal vanaf medio maart beleverd krijgen vanuit het nieuw op te zetten distributiepunt in Zwolle.

Directeur Freek Blekxtoon van Group Auto Nederland verwacht veel van de rondgekomen deal. “Dit geeft onze grossiers de kansen om groei te kunnen realiseren door sneller over een breed onderdelenpallet te beschikken.”

Awards

Tijdens de nieuwjaarsreceptie, tevens de officiële opening van de Group Auto Vakschool in Ede, werden tijdens een diner voor ruim 100 genodigden, ook de jaarlijkse leveranciers awards uitgereikt.

In de categorie ‘Beste Logistieke Prestatie’ kreeg het samenwerkingsverband Hefra en Varta de GAU Award. Voor de ‘Beste Technische Ondersteuning’ aan grossiers en garages werd aan SKF de award toegekend. Eurol werd als productspecialist gelauwerd met de GAU Award.

Hella kreeg won de verkiezing als ‘Beste Totaalleverancier’. “Zij zijn de meest evenwichtige leverancier aan onze grossiers”, stelde Blekxtoon. Wabco kreeg deze award in de categorie ‘Truck en Traileronderdelen’.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1805 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.