Drie nieuwe vestigingen voor Color Glo

Color Glo heeft haar netwerk verder uitgebreid en komt nu in totaal op twintig vestigingen. Onlangs zijn drie nieuwe franchisenemers toegetreden tot de reparatiespecialist van kunststof, leer, textiel en vinyl.

Eric van Maris zal in Helmond zijn diensten gaan aanbieden, Hossi Yazdanpanah doet dat in de regio Haarlem en Hans Lansdaal in Eindhoven. De drie nieuwe leden zijn geworven door adviesbureau Yurown en hebben inmiddels hun basisopleiding afgerond.

Joep Boom is commercieel directeur bij Color Glo Nederland en hij laat weten hard te werken aan flinke uitbreidingen binnen het netwerk: “We denken eind dit jaar zeker op 24 vestigingen uit te komen. Ook voeren we op dit moment een pilot uit met de eerste verzekeraar.” Diverse lease-, verzekeringsmaatschappijen en schadeherstelbedrijven hebben inmiddels hun interesse getoond in de mogelijkheden die het bedrijf biedt voor het schadeherstel.

In mei meldde Color Glo nog dat ze twee vestigingen had geopend in Amersfoort en Apeldoorn. De locatie in Zaltbommel is alleen bedoeld voor vergaderingen en opleidingen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.