Drie nieuwelingen bij RJ Consult

Automotivespecialist RJ Consult in Amersfoort doet een strategische uitbreiding van het personeelsbestand met het aannemen van onder meer Jan van Baar als senior adviseur. Paul Hansma start 1 juni als overnamespecialist en is AA-accountant. Marc Bannink werkt sinds kort voor RJ Consult als senior adviseur en coach voor een langlopend programma bij een volumemerk.

Eigenaar en adviseur Ruud van der Jagt over de nieuwste aanwinst: “Jan van Baar heeft zijn kennis en ervaring verkregen door na zijn HBO-opleiding vijtien jaar zijn eigen bedrijf aan te sturen en na de verkoop hiervan zeven jaar als algemeen directeur een grote organisatie te stroomlijnen. Vervolgens heeft hij zich gericht op het adviseurschap en het begeleiden van medewerkers en managers op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en het optimaal benutten van de kwaliteiten van medewerkers.”

RJ Consult richt zich nu als aftersalesspecialist op alle aftersalesspecialisaties en programma’s, maar ook als overnamespecialist in de automotivebranche op verkoop en aankoop van bedrijven. Tevens houdt het bedrijf zich bezig met trainingen en coaching bij bedrijven en importeurs.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.