Dubbele faillissementsveiling

Bij BCA Autoveiling in Barneveld staat op 22 december een bijzondere veiling van 36 nieuwe Chevrolets op het programma. De auto’s komen uit een faillissement van een dealer van dit merk. BCA veilt op deze dag ook 64 jonggebruikte auto’s uit de compacte klasse.

De opdrachtgever van de Chevrolet-veiling is een financieringsmaatschappij en heeft met BCA een bewuste keuze gemaakt. Zij heeft de mogelijkheid geboden om de Chevrolets gedurende een periode van drie maanden op een veilige locatie te stallen. Dit is extra van belang omdat de auto’s nog niet van een kenteken zijn voorzien en daardoor nog steeds hun volledige handelswaarde bezitten. De auto’s zijn hebben wel al de registratiepapieren gekregen.

De overige voertuigen die naast Chevrolet geveild worden, hebben allemaal een zeer lage kilometerstand; als hoogste waarde is 13.000 kilometer gemeld.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.