Dupont Refinish verbetert zwart en wit

Vanwege de aanhoudende populariteit van zwart en wit als autokleuren heeft Dupont Refinish zijn VOS-conforme surfacers verbeterd. De surfacers 1051R en 1057R, respectievelijk in wit en zwart, kunnen in diverse verhoudingen gemengd worden om vijf extra grijstinten te krijgen.

Dirk Weymiens, hoofd technische en productondersteuning van Dupont: “We zagen een gat in de markt en hebben snel gehandeld om het te vullen. Met deze surfacers hebben onze autoschadebedrijven nu alle zeven grijstinten tot hun beschikking. En net als alle andere producten van Dupont Refinish zullen ze zeker bijdragen tot een hogere productiviteit in het autoschadebedrijf.”

Deze zeven tinten vormen het Value Shade-concept van Dupont, waarbij elke aflakkleur met een van de tinten gecombineerd wordt om voor een optimale dekking te zorgen en het lakverbruik te verlagen. De surfacers 1051R en 1057R zijn allebei tweecomponenten high-solids surfacers, die op twee manieren aangebracht kunnen worden. Dit kan zijn als maxifiller en als te schuren surfacer. Ze zijn al na één uur luchtdroging te schuren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.