Een kwart eeuw Forte

Forté Noord-West Europa is begonnen aan haar jubileumjaar. Het bedrijf startte in 1988 in Nederland om vervuiling van brandstofsystemen en motoren aan te pakken. Om het 25-jarig bestaan te vieren, zullen er in het eerste kwartaal van dit jaar een aantal nieuwe producten gelanceerd worden en een mobiele app.

“In de 25 jaar dat Forté op de markt is, is er veel veranderd. Voertuigen zijn sneller, veiliger, zuiniger, comfortabeler en complexer geworden. En de ontwikkelingen staan, mede onder invloed van de strenger wordende milieueisen, niet stil. Forté speelt hierop in door middel van het verbeteren van huidige producten en het lanceren van nieuwe producten”, aldus een woordvoerder.

Forté werd opgericht als een familiebedrijf en in 2011 overgenomen door het Amerikaanse Illinois Tool Works. Sindsdien zijn er in 2012 drie nieuwe producten gelanceerd, namelijk de DPF Cleaner and Regenerator, de Valve Cleaner en de vernieuwde Teclube. Ook heeft Forté afgelopen jaar haar nieuwe website gelanceerd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *