EPH servicepartner Think

Electric Power Holland (EPH) is door EMA, de nieuwe eigenaar van het Noorse Think, aangesteld als officiële servicepartner van de elektrische auto. Het bedrijf zal service, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de circa 110 in Nederland verkochte Thinks.

Sinds het faillissement van de Noorse moederonderneming en een aantal doorstarts, was er geen solide onderhoudskanaal meer in Nederland. Directeur Ewoud Vroegop: “EPH en zijn medewerkers stonden in Nederland aan de wieg van elektrische voertuigen, dan met name conversies van brandstof naar elektrische aandrijflijnen. Single ombouw doen wij niet meer in het nieuwe bedrijf, maar de kennis die daarmee in het verleden is opgedaan, heeft er voor gezorgd dat wij de Thinks op een professionele manier kunnen onderhouden. Naast de Thinks onderhouden we ook de elektrische wagenparken van een groot aantal overheden en semioverheden.”

EPH bestaat sinds begin 2012 en is ontstaan na het faillissement van All Green Vehicles. De service- en ontwikkelingsafdeling van is gevestigd in Utrecht. In Leeuwarden bevindt zich het productiebedrijf van EPH, dat onder meer werkt aan een elektrische bestelwagen, een elektrische sportwagen en een compacte, elektrische vierwieler. Daarnaast richt het bedrijf zich op de verkoop, productie en ontwikkeling van elektrische aandrijflijnen voor de automotive industrie, in het bijzonder voor grootstedelijke distributie van goederen en personenvervoer.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.