Eurorepar in zee met OSB voor autodiagnose

Citroën Nederland heeft met Eurorepar, dat in het eerste kwartaal 2012 in ons land haar start maakt, gekozen voor OSB als voorkeursleverancier voor hun diagnoseprogramma van Actia. Een groot aantal Europese landen, waarin Eurorepar als universeel garageconcept operationeel is, heeft eerder al voor Actia Multi Diag gekozen.

Eurorepar heeft onder meer voor OSB gekozen vanwege de aansluiting van de apparatuur bij het concept en de bijbehorende ondersteuning van Mivar Group. Zij hebben naast een helpdesk voor alle automerken en een groot aantal diagnosemerken, ook een volledig automatiseringspakket voor de garagist.

“Waar we onlangs onze officiële samenwerking mochten bekrachtigen met Autoservice Totaal van USN Centuri, zijn we uiteraard ook erg trots op deze samenwerking met Eurorepar NL”, aldus Sander Blonk van OSB uit Beesd. “Er worden professionele en complete oplossingen aangeboden aan de garagisten die zich willen aansluiten bij een universeel concept, maar de verplichtingen worden hierbij zo minimaal mogelijk gehouden. Nederlandse garagisten willen zich doorgaans niet laten verplichten en hechten grote waarde aan hun eigen zelfstandigheid en keuze.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.