Eurorepar lanceert eigen winkel

Eurorepar Autoservice, het universele garageconcept van Citroën voor onafhankelijke garagisten, heeft deze week de Eurorepar Store gelanceerd. De bij het concept aangesloten deelnemers kunnen nu vanaf hun werkplek een breed scala aan universele producten bestellen, zoals accessoires en kantoorartikelen.

Met de Eurorepar Store voegt Eurorepar een extra service toe voor haar leden. Het bedrijf bood garagisten al diverse on- en offlinehulpmiddelen, waarmee zij profiteren van technische kennis, marketingondersteuning en voordelige inkoop van onderdelen en services voor alle automerken. Daarnaast worden ook trainingen aangeboden.

Eurorepar heeft inmiddels bijna 2.000 aangesloten garagebedrijven in Europa en is sinds 2012 ook in Nederland actief. Garagehouders blijven zelfstandig ondernemer.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2685 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *