Explora exclusief in Corghi bandenapparatuur

Explora heeft voor Nederland de exclusieve vertegenwoordiging verkregen van de Corghi banden de- en montageapparatuur. Dat geldt voor zowel de personen- als de vrachtautosector.

Bart Kamps, manager marketing en sales van Explora: "Corghi is in Europa, misschien wel wereldwijd, de grootste innovator ten aanzien van de ontwikkeling en productie van banden de- en montageapparatuur. Hun topmachine voor personenwagen banden is momenteel de Artiglio Master 26, en voor de truck en landbouwsector de Monster AG TT. Dit zijn de meest geautomatiseerde machines op de markt en beide door bandenspecialisten zeer gewaardeerd. De Corghi-lijn kwam beschikbaar, dus waren we er snel uit."

Explora vertegenwoordigt alleen de banden de- en montageapparatuur. "Wij kiezen voor productlijnen van hoge kwaliteit en die ons inziens technologisch gezien leidend zijn met hun apparatuur. Zoals Corghi dat is met de- en montageapparatuur, is dat bijvoorbeeld Hunter met hun uitlijnsystemen en Cemb met balanceermachines, dat overigens al 48 jaar door Explora wordt vertegenwoordigd. Op die manier bieden we onze klanten altijd het beste van het beste", aldus Eric van ’t Oever, manager producten en techniek bij Explora.

Explora blijft overigens voor reparatie en onderhoud van de GS en Butler banden de- en montageapparatuur zorgen, die tot voor kort door Explora werden geleverd.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1777 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.