Fiat-dealers kiezen Car IT

De dealerbedrijven Otten Autobedrijven, Autobedrijf Lennaerts, de Preuninger Groep en Jelle Talsma Autobedrijven hebben deze maand een overeenkomst getekend met VCD Automotive. De zelfstandige dealerbedrijven, die niet onder een dealerholding vallen, hebben gezamenlijk gekozen voor het dealermanagementsysteem Car IT en DBS Financieel, het systeem voor financieel management van VCD.

Binnenkort wordt een start gemaakt met de implementaties. Er wordt direct na de zomervakantie afgetrapt bij Jelle Talsma en ook de Preuninger Groep gaat nog dit jaar live. Begin volgend jaar wordt Car IT geïmplementeerd bij Lennaerts en Otten. De implementaties worden begeleid en uitgevoerd door consultants die ook de trainingen voor de gebruikers verzorgen.

VCD heeft de ambitie om haar marktaandeel bij Fiat-dealerbedrijven nog verder te vergroten en is eind vorig jaar geselecteerd als voorkeursleverancier van de dealervereniging Faldon en de Fiat Group. Het bedrijf werkt voor Toyota, Lexus, Saab, KIA en Landrover/Jaguar en is daarnaast actief bij onder andere Citroën, Ford, Opel, Mitsubishi en Suzuki.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.