Fleetselect breekt eigen record

Fleetselect heeft in februari op haar online veilingen 1.096 auto’s verkocht, meer dan ooit tevoren in een maand tijd. Het oude record dateert uit september vorig jaar. Om de groei aan te kunnen heeft Fleetselect sinds 1 maart ook het team van veilingmeesters uitgebreid met Jack van der Bend.

Hij is 32 jaar en werkte hiervoor bij een universeel autobedrijf en twee autogroothandels. “Jack weet dan ook alles van gebruikte auto’s en van de dynamiek in de branche”, aldus Egge Selles van Fleetselect.

Cosmo Wagenparkbeheer en Koops Furness Lease, beide onderdeel van de Koops Furness-organisatie, werken met ingang van 1 maart bij alle innames en auto-inspecties met het Autoblox-platform van Fleetselect. Selles: “Medewerkers van Koops gebruiken een tablet-pc, waarmee ze ook de foto’s maken. De tablet werkt met software die door Fleetselect is ontwikkeld. Autoblox is onder meer interessant voor leasemaatschappijen en fleetowners die regelmatig grote aantallen auto’s laten inspecteren of schades laten opnemen.”

Uit de Fleetselect-cijfers van de occasion-benchmark voor februari blijkt dat het online veilinghuis de Ford Fiesta het meeste verkocht heeft. Daarnaast waren ook de Ford Ka en de Peugeot 107 populair.

Download hier de occasion-benchmark van februari >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.