Frank van Alten directeur Martin Schilder

De 44-jarige Frank van Alten is benoemd tot algemeen directeur van Martin Schilder Automobielbedrijven. In deze nieuwe functie geeft hij onder andere leiding aan de verkoop- en aftersalesactiviteiten.

Frank van Alten is sinds mei 2012 als vestigingsmanager Alkmaar/Heemskerk verbonden aan de Martin Schilder Groep. In zijn nieuwe functie blijft hij verantwoordelijk voor dit cluster en werkt binnen het directieteam samen met de vestigingsdirecteuren Ruud Schilder en Martin Kirchner, alsmede aftersalesdirecteur Michel Schilder.

De groep zal haar verkoop de komende tijd nog meer centraliseren, om daarmee de effectiviteit verder te vergroten. “Om dat te bereiken werken wij in Alkmaar inmiddels met een eigen klantcontactcentrum. Ontzorging van de klant en hem of haar optimaal adviseren en voorzien van de gewenste mobiliteit, inclusief bijbehorende services, staat in alles centraal en is onderdeel van onze toekomstvisie”, aldus de nieuwe algemeen directeur. “Binnen een dalende verkoopmarkt voor automobielen is het zaak kosteneffectief te werken en het klantenvertrouwen en de klanttevredenheid te vergroten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.