Frank van Rooijen accountmanager Standox

Frank van Rooijen is onlangs bij Standox Nederland als accountmanager regio Gelderland, Flevoland en Overijssel begonnen. Standox is producent van autoreparatielakken en gevestigd in Breda. Van Rooijen heeft inmiddels tien jaar werkervaring in de schadesector.

“De positie van Standox in de Nederlandse markt is sterk. Ik wil mijn ervaring gebruiken om het merk in mijn regio verder te verstevigen. Mijn doel is simpel: het bewerkstelligen van volledige klanttevredenheid door optimale klantenservice en klantondersteuning”, aldus de nieuwe accountmanager.

Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in het Duitse Wuppertal. Het distributienetwerk omvat meer dan tachtig landen. Daarnaast zijn er meer dan veertig Standox Information Centers, waar cursussen en trainingen worden gegeven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.