Gebr. Van Gent wederom Ichiban-winnaar

Toyota-dealer Gebr. van Gent in Veenendaal is voor de zevende maal op rij winnaar van de Toyota Ichiban European Satisfaction Award. Toyota reikt de prestigieuze klanttevredenheidsprijs uit aan Europese Toyota dealers die uitblinken op het gebied van klanttevredenheid.

“Ook al is het de zevende keer op rij dat we de prijs in ontvangst mogen nemen, het blijft heel speciaal”, aldus Wim van Gent. “Dat je één keer wint, is al mooi, maar om dit vervolgens vast te houden, is helemaal geweldig. Je mag best weten, soms is het een strijd, maar iedereen binnen het bedrijf heeft wederom voor onze klanten zijn uiterste best gedaan. En we blijven strijden, dus wie weet mogen we de Ichiban ook volgend jaar in ontvangst nemen. Ook de uitreiking is bijzonder om mee te maken. Dit keer hebben we zelfs het stadion van Real Madrid bezocht, fantastisch!”

Gestegen klanttevredenheid

Ichiban komt uit het Japans en is ontleend aan Okyakusama Ichiban wat vertaald kan worden als de klant staat voorop. (Ichiban zelf betekent nummer één.) Dit sluit aan bij de wereldwijde Toyota-strategie waarbij de Toyota-rijder altijd centraal staat. Sinds de eerste Ichiban in 2007 uitgereikt werd, is de klanttevredenheid bij dealers gestegen met 52,4 procent (verkoop) en 47,4 procent (aftersales).

v.l.n.r: Pieter van der Velden (algemeen directeur Toyota-importeur Louwman & Parqui), Johan van Zyl (president en ceo Toyota Motor Europe), Heiny en Wim van Gent (Toyota-dealer Gebr. van Gent Autobedrijf) en Karl Schlicht (executive vice-president Toyota Motor Europe).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.