Door een samenwerking en integratie met Infomedia biedt PartsTrader Toyota- en Lexus-dealers een verbeterd offerte- en bestelproces. Dealers kunnen nu onder meer sneller concurrerende offertes maken.

“Deze samenwerking is een uitbreiding van onze datagestuurde benadering van het ecosysteem waarmee we bouwen aan uitzonderlijke ervaringen van de connected car en chauffeur”, zegt Jens Monsees, ceo van Infomedia.

“Deze integratie biedt dealers aanzienlijke toegevoegde waarde door geautomatiseerde offertes aan te maken, waarop automatisch prijsafstemming wordt toegepast, naast de bestaande voordelen van het gebruik van het Microcat Partsbridge-platform”, zegt Greg Horn namens PartsTrader.

Volledige catalogus

De integratie voorziet de marktplaats van PartsTrader van een volledige catalogus met fabrieksonderdelen. Microcat Partsbridge matcht automatisch de onderdelenlijst met de gegevens van de fabrieksonderdelen voor nauwkeurige offertes, snelle bestellingen en minimale retourzendingen. Met de toegang tot prijsafstemmingsprogramma’s kunnen dealers direct en altijd concurrerende offertes maken. De naadloze DMS-integratie zorgt tevens voor een snelle en accurate facturatie.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties